Mitsubishi Electric Jet Towel käsikuivain

jet_towel_3Mitsubishi Electricin omaa tuotantoa oleva Jet Towel käsikuivain on ollut Japanin markkinoilla jo n. 15 vuoden ajan. Maailmalla sen kysyntä on kasvanut hotellien, ravintoloiden, elintarviketehtaiden, ostoskeskusten ja muiden laitosten etsiessä hygieenisempiä, energiatehokkaampia ja luontoystävällisempiä tapoja säästää käyttökustannuksissa. Suurnopeuksinen Jet Towel käsikuivain tuo mukavuuden, hiljaisuuden ja tyytyväiset asiakkaat. Käsien kuivaamiseen menee Jet Towelilla vain 3-5 sekuntia. Se on n. kymmenen kertaa vähemmän kuin perinteisillä kuivaimilla.

Kädet kuivaksi hygieenisesti ja nopeasti

Mitsubishi Electric Jet Towel kuivaa kädet muutamassa sekunnissa poistamalla veden käsien molemmilta puolilta voimakkaalla puhalluksella. Jet Towel kuivaimen ilmavirran nopeus on 80 m/s (288 km/h!). Ilmavirta on lisäksi lämmintä heti. Jet Towel käynnistyy automaattisesti kun kädet asetetaan laitteen sisään. Käsien kuivaaminen Jet Towel kuivaimella on helppoa ja hygieenistä, koska laitetta ei tarvitse koskettaa missään vaiheessa. Kädet vain viedään laitteen Hyper Slit- suuaukolle ja suurnopeuksinen ilmavirta hoitaa loput. Jet Towelin pinnat on lisäksi käsitelty antibakteerisesti.

Ylivoimaisen edulliset käyttökustannukset

jet_towel_2Mitsubishin Jet Towel on edullisempi ratkaisu, kuin totutut käsikuivaimet tai paperi- ja kangaspyyhkeet. Vesi keräytyy laitteen säiliöön ja lattiatkin pysyvät kuivana. Ei paperitukoksia, ei kuivausrullan loppumisia eikä ympäriinsä levinneitä paperituppoja. Jet Towel on ensimmäinen design- käsienkuivaaja. Sen ulkonäkö, hiljaisuus ja loistava toimintakyky herättävät ihastusta. Jet Towel käsikuivaimessa yhdistyvät tyylipuhdas design, mukavuus, alhaiset kustannukset ja tehokkuus.

Tekniset tiedot

JT-SB216ESH-W-CE
Kuivausaika sekuntia3-5
Äänitaso dB(A) 59
Keräilyastia l 0,8
Ilmavirran nopeus m/s 80
Lämmitysvastuksen valinta tyyppi päällä / pois
Omakäyttöteho lämmittimellä W 1010-1200
Omakäyttöteho ilman lämmitintä W 220-650
Nimellisvirta lämmittimellä A4,6
Nimellisvirta ilman lämmitintä A4
VerkkoliitäntäV/vaihe/Hz 230/1/50
SulakekokoA10
Painokg14
Mitat k/l/s mm 835/300/222
Hankintaturvatuote ei

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Nimi (pakollinen)

Katuosoite ja paikkakunta

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Viesti

Vastaa vielä tähän kysymykseen (vastaus NUMEROLLA) 🙂

Tuote-esitteet ja testiraportit

Lataa Mitsubishi Electric Jet Towel- esite »