Kylmälaitehuolto, kylmäkonehuolto ja huoltosopimukset

img_kylmalaitehuolto_3Kylmälaitteiden vuosihuolto varmistaa laitteiden toimintavarmuuden myös kriittisissä olosuhteiden muutoksissa. Säännöllinen huolto pidentää niiden ikää ja ylläpitää järjestelmän energiatehokkuutta. Huollamme ja korjaamme kylmä- ja pakastelaitteet sekä ilmalämpöpumput vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.

Kylmälaitteiden vuosihuolto varmistaa laitteiden toimintavarmuuden myös kriittisissä olosuhteiden muutoksissa. Säännöllinen huolto pidentää niiden ikää ja ylläpitää järjestelmän energiatehokkuutta. Huollamme ja korjaamme kylmä- ja pakastelaitteet sekä erilaiset lämpöpumput vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Pyydä tarjousta alla olevalla lomakkeella tai soita p. 045 -1137113.

Vuosittaiset tarkastukset

Teemme myös kylmälaitteiden vuositarkastuksia sopimusasiakkaillemme ympäri Pohjois-Suomea. Määräaikaishuollossa tarkastamme koko kylmälaitoksen ja sen ympäristötekniikan ja annamme asiakkaalle huollosta kirjallisen raportin. Mahdolliset tarkastuksessa ilmi tulleet puutteet korjaamme nopeasti ja ammattitaitoisesti. Täytä alla oleva yhteydenottolomake ja pyydä tarjous laitteistosi vuositarkastuksista tai huollosta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Nimi (pakollinen)

Katuosoite ja paikkakunta

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Viesti

Vastaa vielä tähän kysymykseen (vastaus NUMEROLLA) 🙂