Gree Bora – Uusi edullinen ja tehokas jäähdytyslaite

KylmäCenter Oy esittelee edullisessa hintaluokassa uuden Gree Bora 35-A/W jäähdytyslaitteen. GREE Boratuo raikkaan viileyden sinne missä tuskaillaan kuuman sisäilman kanssa. Laite soveltuu sekä kotien, että toimistojen viilentämiseen. Laitteen puhtaanvalkoinen sisäyksikkö on moderni ja sopii hyvin useimpiin asennuspaikkoihin. Hiljaista sisäyksikköä ohjaat helppokäyttöisellä langattomalla kaukosäätimellä.

Gree Bora jäähdytyslaite

Gree Bora 35-A/W

Bora on nimenomaan viilennykseen suunniteltu malli, jonka kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden
ja hiljaisen käyntiäänen. Erinomainen energiatehokkuus (SEER 6,1) takaa energiapihin viilennyksen. Sisäänrakennetun WiFi:n ansiosta Bora ilmalämpöpumppua on mahdollista etäohjata. iFeel toiminnolla voidaan mitata lämpötila kaukosäätimestä, jolloin lämpötila säätyy oikeaksi oleskelukorkeudella, eikä katon rajassa.

Ympäristöystävällisen R32 kylmäaineen kasvihuone päästöt ja ympäristön kuormitus on kolme kertaa pienempi verrattuna perinteiseen R410a kylmäaineeseen. Ympäristöystävällinen R32 kylmäaine on myös tehokkaampi, jolloin kylmäainetta tarvitaan lämpöpumpussa vähemmän

Gree_logoGree valmistaa joka kolmannen maailmassa myytävän ilmalämpöpumpun. Gree työllistää yli 70000 työntekijää ja yhtiön liikevaihto on yli 20 miljardia dollaria.

Tekniset tiedot

GREE Bora-35A / W
Lämmitystehoalue kW0,6 – 4,4 (3,4)
Jäähdytystehoalue kW0,6 – 3,6 (3,2)
EnergialuokkaA/B/C/D/E/F/G A++/A+
Kylmäaine R32kg 0,65
Äänitaso alk. dB(A) 28-42
SCOP / SEER 4,0/6,1
VerkkoliitäntäV/vaihe/Hz 230/1/50
Kylmäainetyyppi R32
Mitat k/l/s (sisäyksikkö) mm 250x773x185
Mitat k/l/s (ulkoyksikkö) mm 596x842x320

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Nimi (pakollinen)

Katuosoite ja paikkakunta

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Viesti

Vastaa vielä tähän kysymykseen (vastaus NUMEROLLA) 🙂