Mitsubishi Electric LN

Uutuus ilman kompromisseja

Uusiksi suunniteltu. Ensimmäisenä huomion kiinnittää laitteen elegantti muotoilu. Kun tutustut siihen tarkemmin, huomaat, että siinä on kaikki kohdallaan.

Suoraan huipulle

Mitsubishi Electric on tunnettu Suomessa huippulaadukkaista ilmalämpöpumpuistaan. Jo yli kymmenen vuotta sitten esitelty FA-malli osoittautui helmeksi lämpöpumppujen monenkirjavassa valikoimassa. Vuonna 2007 esitelty monilta osin parannettu ja huippuunsa kehitetty FD-malli räjäytti pankin ja Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumppujen legendaarinen maine oli syntynyt. Vuonna 2012 loppupuolella esiteltiin FH-sarjan laite, joka on viime vuodet ollut Suomen myydyin ja halutuin ilmalämpöpumppu. Nyt esitelty LN luo täysin uudet standardit nykyaikaiselle laitteelle.

Tutustu siihen. Haluat sen.

Teknisiä innovaatioita.

Laitteessa on nippu uusia ominaisuuksia. Tässä niistä muutama:

Vakiona Wifi (Mitsubishi Electricin MelCloud etähallinta). Parannettu 3D- I-see Sensor. Parannettu ilmanpuhdistustoiminto. Portaaton ylläpitolämpö. Automaattinen lämpötilan pudotus (valinnainen). Täysin uusi kompressori. Uusi umpäristöystävällisempi R32 kylmäaine. Dual Barrier pinnoite kennostossa, puhallussiivekkeissä. Ainutlaatuinen kaksoissiivekeohjaus puhallukselle. Ja paljon muuta!

Sisustuksellinen vaihtoehto

Miksi peittää tekniikkaa? Kun sen täytyy olla esillä, miksi se ei voisi olla tyylikäs! LN-sarjaa on saatavilla neljällä eri kuosilla. Sisäyksikköä on (25 ja 35-sarjat) saatavissa kiiltävän valkoisella,  helmenvalkoisella, mustalla ja punaisella pinnalla. Tyylin viimeistelee sisäyksikön kanssa samaa väriä oleva kaukosäädin. Ole rohkea. Erotu!

Totea itse!

Mitsubishi Electric LN-mallisarja on nähtävissä kaikissa väreissään KylmäCenterin myymälässä, Palolankuja 3:ssa Oulussa. Meillä voit testata laitteen oikeasti itse ennen hankintapäätöstä. Tervetuloa! (Ps. Kahvia on!)

Lataa esite>>

Katso VTT:n testiraportit täältä>>

Pyydä tarjous tästä tuotteesta.

Nimi (pakollinen)

Katuosoite ja paikkakunta

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Viesti

Vastaa vielä tähän kysymykseen (vastaus NUMEROLLA) 🙂