Ilmalämpöpumpun FRESH WASH® pesut Oulun talousalueella tekee KylmäCenter Oy

Ilmalämpöpumpun osittainen puhdistaminen on usein helppo toimenpide: suodattimen irroittaminen on yksinkertaista ja muoviosien imurointi käy kotikonstein muutamassa minuutissa. Sisäelementtien tarkka puhdistus ei kuitenkaan onnistu ja koneen sisään jää likaa, rasvaa, pölyä, ja muita koneen tehoa sekä ilmanlaatua haittaavia aineita. Fresh Wash on ensimmäinen ratkaisu sisäelementtien tehokkaaseen puhdistukseen Suomessa. Pesu ei aiheuta sotkua asiakkaan tiloihin ja on helppo tapa suorittaa ilmalämpöpumpun puhdistus. Ilmalämpöpumppu kannattaa huollattaa siis nyt!

Nopeaa, vaivatonta, tehokasta!

Oheisesta kuvasarjasta voit tutustua palkittuun Fresh Wash -pesuun selitysteksteineen. Kuvista näet työn vaiheet ja sen etenemisen. Fresh Wash -ilmalämpöpumpun pesu on nopea ja tehokas, eikä siitä koidu sotkua asiakkaan tiloihin.

Vanhasta laitteesta kuin uusi!

Fresh Wash -ilmalämpöpumpun pesu parantaa laitteesi tehokkuutta ja säästät rahaa lämmitys- sekä jäähdytyskustannuksissa. Lisäksi puhallinmoottorin kuluminen vähenee, jolloin laitteesi pysyy kunnossa pidempään. Ilmalämpöpumpun puhdistus kannattaa siis tilata nyt!

Ilmalämpöpumpun pesu palveluna kotiovellesi

Fresh Wash – pesun saat näppärästi palveluna kotiovellesi!

Työ alkaa ulkoyksikön tarkastuksesta jossa tarkistetaan että laite on ehjä ja toimiva. Kylmäaineiden määrä tarkastetaan huoltoventtiilin kautta. Ulkoyksikölle tehdään täysihuolto joka kattaa itse laitteen, ulkoyksikön telineen ja sähköistyksen. Ulkoyksikön kennolle teemme mekaanisen puhdistuksen.

Sisäyksikön huolto ja tarkistus

Sisäyksikkö on se likaisin osa laitteesta, vaikka moni ei sitä tiedä. Sisäyksikölle tehdään täysihuolto ja varmistetaan sen toiminta. Mikäli sisäyksikkö pitää esim. vinkuvaa ääntä, meillä on mahdollisuus korjata vika samalla käynnillä. Yleisimmät varaosat ovat meillä mukana ja tilausta tehdessä tiedustelemme aina mahdollisia vikoja, joita asiakas on havainnut, jotta osaamme varustautua oikein.

Tiimillämme on vuosien kokemus ilmalämpöpumppujen huollosta.

Sisäyksikön koteloinnin purku

Puramme sisäyksikön suojaavat koteloinnit pois jotta pääsemme likaan käsiksi. Lika sijaitsee yleisemmin paikassa johon kuluttaja ei pääse, kuten koteloinnin alla. Pääsemme pesemään koko kennon myös takaa. Puhdistamme myös puhallinrummun, joka laittaa ilman liikkeelle. 

Tämä käsittely varmistaa sen, että ilmalämpöpumpun toimintaa heikentävä lika ja bakteerit saadaan tehokkaasti puhdistettua kaikkialta pumpun elementeistä.

Sisäyksikön pesu

Suoritamme sisäyksikön pesun uniikilla Fresh Wash-pesulaitteella, jolla tehdään roiskimattomia pisaroita.

Teemme tarvittavat suojaukset ja laitteen alle asetamme Fresh Wash-suojakaukalon, johon likavesi menee. Pesussa käytämme n. 3,5 litraa vettä. Pesuaineena käytämme kehittämäämme CleanTech-pesuainetta, joka tulee kotimaiselta pesuainevalmistajalta. Pesuaine on vesiohenteinen, biologisesti hajoava sekä hajusteeton.

Koteloinnin pesu

Kun irrottamamme likaiset suodattimet ja koteloinnit on purettu pois, ne pestään ja kuivataan ennen takaisin asentamista. Sisäyksikön etupaneelin alle liimaamme tarran josta selviää näppärästi seuraavan huollon ajankohta.

Annamme aina myös hyödyllisiä käyttövinkkejä ja vastaamme askarruttaviin kysymyksiin

Hinta 349€*

*hinta sis työt, puhdistusaineet ja matkakulut (<30km toimipisteestämme). Työn osuus kotitalousvähennyskelpoinen!

Kävisimmekö teilläkin? Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!

Nimi (pakollinen)

Katuosoite ja paikkakunta

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Viesti

Vastaa vielä tähän kysymykseen (vastaus NUMEROLLA) 🙂