Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu PAC-IF031B-E ohjauskeskuksella

img_mitsubishi_electric_pacMitsubishi Electric pystyy nyt tarjoamaan ainutlaatuisen lämpöpumppulaitteiston, johon kuuluu myös levylämmönsiirrin ja PAC-IF031B-E -ohjausyksikkö. Mallistossa on lämmitystehontarpeen mukaan valittavissa suuri valikoima ulkoyksiköitä, joiden tehot vaihtelevat 5,2 kW:sta 31,5 kW:iin. Suuremmissa kiinteistöissä voidaan kytkeä useampia laitteistoja rinnan ja näin saavutetaan haluttu lämmitysteho.

Yksinkertaiset ratkaisut

EcoDan / ZubaDan lämpöpumpusta saadaan suuri lämpöteho alhaisissakin ulkolämpötiloissa. Tavanomaiset ilma-vesilämpöpumput menettävät merkittävästi lämmitystehoaan mitä kylmempi ilma ulkona on. Tavanomaisista ilmavesilämpöpumpuista poiketen Mitsubishi Electric EcoDan / ZubaDan ilma-vesi-lämpöpumpun nimellislämmitysteho pysyy vakiona aina -15°C ulkolämpötilaan asti. Tämän mahdollistaa laitteen ulkoyksikössä käytettävä vallankumouksellinen FIT- tekniikka (Flash Injection Technology). Mitsubishi Electric Ecodan / Zubadan ilma-vesilämpöpumpun teho on vielä -20°C pakkasellakin 10kW (menovesi +35°C , 100% teholla).

EcoDan ilma-vesilämpöpumppu soveltuu eri suuruisiin asuntoihin ja se on suunniteltu täyttämään tulevaisuuden vaatimukset niin lämpimälle käyttövedelle kuin lämmityksellekin. Laitteiston yksinkertainen asennus, vähäinen energiankulutus ja ainutlaatuinen lämmitysteho alhaisissa ulkolämpötiloissa tekevät siitä ideaalisen ratkaisun suunnittelijalle, asentajalle ja käyttäjälle.

Kiitos yksinkertaisen ratkaisun, voidaan nyt saavuttaa suuria säästöjä energiankustannuksissa. Laitteisto asennetaan yleensä toisen lämmitysjärjestelmän rinnalle, kuten esimerkiksi sähkö, öljy, puu, pelletti tai kaukolämpö.

Katso järjestelmävaihtoehdot esitteestä.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Nimi (pakollinen)

Katuosoite ja paikkakunta

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Viesti

Vastaa vielä tähän kysymykseen (vastaus NUMEROLLA) 🙂