VIRUKSIA VASTAAN – Hanki KylmäCenteristä nyt kampanjahintaan erittäin tehokas ilmanpuhdistin

Ilmanpuhdistinkauppa on aktivoitunut voimakkaasti koronaepidemian myötä. HEPA-suodattimin varustetut ilmapuhdistimet poistavat ilmasta mikropartikkeleita, joihin virukset ilmassa kiinnittyvät ja joiden mukana ne kulkeutuvat hengityselimiin.

ERIKOISTARJOUKSESSA NYT:

Gree 320A ilmanpuhdistin kotiin tai työpaikalle

GREE ilmanpuhdistin on maailman suurimman ilmankäsittelylaitteiden valmistajan tuote. Tämä laadukas ilmanpuhdistin suodattaa sisäilman epäpuhtaudet tehokkaasti aktiivihiili- ja HEPA-suodattimen ansiosta (HEPA = High Efficiency Particulate Arrestance).

HEPA-suodatin poistaa vähintään 99,97% pölystä, siitepölystä, bakteereista ja muista ilmassa syntyvistä haitallisista hiukkasista. Aktiivihiilisuodatin puolestaan poistaa huoneilmasta epämiellyttäviä hajuja.

Laitteiston tyylikäs muotoilu ja korkealaatuinen viimeistely soveltuu hyvin skandinaaviseen sisustukseen niin kotona kuin toimistossa. Ilmanpuhdistimen sisäänrakennettu ilmanmittaus kertoo, milloin suodattimet tulee vaihtaa. Ilmanpuhdistimen selkeä ohjauspaneeli ja kaukosäädin tekevät laitteesta käyttäjäystävällisen.

ALENNETTU HINTA NYT VAIN 260,00€ 329,00€ (sis alv 24%) sisältäen halutessanne myös kotiinkuljetuksen (Max 10km toimipisteestämme)

VOIT TILATA TÄMÄN SUORAAN NETISTÄ Tai soittamalla 040 5068945

Tätä tuotetta on varastossamme rajallinen määrä.

Kiitos kun tuet paikallista pienyritystä ostamalla meiltä! 🙂

Tuote-esite

Käyttöohje

Euroopan LVI-järjestöjen (REHVA) tiedote Koronaviruksesta