KylmäCenter Oy platinaluokkaan

Suomen Asiakastieto on myöntänyt KylmäCenter Oy:lle arvostetun Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin, joka on osoitus yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja tunnollisesta maksukäyttäytymisestä.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka Rating Alfa -luottoluokitus on AAA tai AA+. Sertifikaattia myönnetään vain parhaista parhaille: noin 12% suomalaisista yrityksistä täyttää sertifikaatin tiukat kriteerit. Luokitus todentaa yrityksen erinomaiset taloudelliset tunnusluvut, positiiviset taustatiedot sekä hyvän maksukäyttäytymisen.

Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti puolestaan myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus on ollut korkeimmassa luokassa vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla.

Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen. Serfitikaatin myöntää Suomen Asiakastieto Oy. Lisätietoja sertifikaatista: https://www.asiakastieto.fi/web/fi/etusivu.html