Hankintaturvaliike ja Hankintaturvatuotteet

img_hankintaturvaliike_logo_web

KylmäCenter voi tarjota asiakkailleen testattuja hankintaturvatuotteita sekä edut, jotka vain Hankintaturvaliike voi taata. Vain Hankintaturvaliike tarjoaa nämä edut:

1. Mitoitus- ja suunnittelupalvelu paikan päällä kohteessa

2. Laadukkaat tuotteet

3. Ammattitaitoinen asennuspalvelu

4. Huoltopalvelut samasta tutusta myyjäliikkeestä

5. Selkeät suomenkieliset käyttöohjeet

6. Nopeat varaosatoimitukset tarvittaessa

7. Turvallinen ja toimiva takuupalvelu

8. Oikea kivijalkaliike. Poikkea vaikka kahville! Emme toimi vain netissä ja pakettiautosta käsin.

Taustaa:

Suomen lämpöpumppumarkkinat, etenkin ilmalämpöpumppumarkkinat, ovat olleet hurjassa kasvussa viimeisten kymmenen vuoden aikana. Laitteiden myynti suomessa oli 2000-luvun alussa muutama tuhat kappaletta per vuosi, josta myyntivolyymit ovat kasvaneet viime vuosien noin 50 000:n kpl/vuosi myytyyn laitteistoon.

Kaiken kaikkiaan Suomessa on toiminnassa jo noin lähes miljoona lämpöpumppua. Valtavan myynnin kasvun on mahdollistanut tyytyväiset asiakkaat.

Alan suuri kasvu on valitettavasti houkutellut alalle myös lyhytjänteisesti toimivia yrittäjiä, joiden asennuksien laatu, jälkihoito ja takuuasioiden hoito on jättänyt paljonkin toivomisen varaa. Suuret lupaukset ovat kadonneet yritysten lopettamisten myötä.

Hankintarturvaliikeketju jo vuodesta 2006 – KylmäCenter Oy valittiin vuoden Hankintaturvaliikkeeksi 2018

Hankintaturvaliike-ketju on pitkään alallla työskennelleiden vakavaraisten alan ammattiliikkeiden perustama ketju. Ketju perustettiin vuonna 2006 ja nyt sillä on noin 45 jäsenliikettä. Ketjun liikkeet ovat kukin omalla paikkakunnallaan pitkään toimineita hyvämaineisia liikkeitä. Kaikki Hankintaturvaliikkeet tarjoavat tuotteiden myynnin lisäksi katselmuksen kohteessa, jolloin oikea laitteisto sekä sen sijoitus suunnitellaan. Luonnollisesti ammattitaitoinen asennuspalvelu ja taattu ja jälkihoito toimivine takuupalveluineen kuuluvat itsestään selvyytenä ketjun liikkeiden palveluun.

KylmäCenter Oy valittiin vuoden Hankintaturvaliikkeeksi 2018!

Ketjun perustamisesta lähtien ovat toimitettavat ilmalämpöpumput olleet Mitsubishi Electric merkkisiä. Mitsubishi Electirc on erinomaisella laadullaan noussut Pohjoismaiden myydyimmäksi ilmalämpöpumppumerkiksi. Kaikki ketjun Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput tulevat alan suurimmalta maahantuojalta Scanoffice Oy:ltä, joka on 1984 perustettu Pohjoismaiden alan suurin maahantuonti-ja tukkuliike. Yhtiön (SOG Group)  liikevaihto viime vuosina n 30 milj. euroa ja sen omavaraisuusaste on yli 60 %. Yhtiön luottoluokitus on ollut AAA jo kymmen vuoden ajan.

KylmäCenter Oy:n luottoluokitus on myös AAA

Suuri valmistaja Mitsubishi Electric (liikevaihto n. 40 mrd. euroa) ja vakavarainen ja ammattitaitoinen maahantuoja yhdessä antavat turvallisen selkänojan myrskysillä ilmalämpöpumppumarkkinoilla. Maahantuojan toimiva varaosapalvelu, tekninen tuki sekä jatkuva koulutus jälleenmyyjäverkolleen mahdollistavat pitkäjänteisen toiminnan, josta myös ketjun asiakkaat hyötyvät turvallisen hankinnan muodossa. Hankkiessaan laitteen Hankintaturvaliikkeestä loppukäyttäjän ei tarvitse pelätä jäävänsä laitteensa kanssa tuuliajolle. Esimerkiksi 10 vuoden varaosien saatavuustakuu Hankintaturvatuotteille takaa loppukäyttäjälle turvallisen investoinnin tuotteen elinkaaren ajaksi.

Kun haluat tehdä hyvän lämpöpumppuinvestoinnin itseäsi turhaan rasittamatta, soita lähimpään Hankintaturvaliikkeeseen, me palvelemme mielellämme! Hankintaturvaliikkeenä KylmäCenter voi tarjota asiakkailleen testattuja (VTT) hankintaturvatuotteita sekä edut, jotka vain Hankintaturvaliike voi taata.

Suomessa testatut Hankintaturvatuotteet

img_hankintaturvatarra_isoKun valitset ilmalämpöpumpuksesi hankintaturvatuotteen ja ostat sen Hankintaturvaliikkeestä, niin saat hyväksi testatun laadukkaan merkkituotteen, joka on suunniteltu toimimaan Pohjolan kylmissä olosuhteissa, selkeät suomenkieliset käyttöohjeet, ammattitaitoisen asennuksen, toimivan huoltopalveluturvan, nopeat varaosatoimitukset tarvittaessa sekä turvallisen ja toimivan takuupalvelun vuosiksi eteenpäin.

Scanoffice-hankintaturvan ja siihen liittyvät monet edut saat ainoastaan varmistamalla, että laitteen tuotepakkauksessa on oheinen hankintaturvatuotetarra! Parhaimpaan lopputulokseen pääset, kun teet hankintasi Hankintaturvaliikkeestä ja valitset Hankintaturvatuotteen.

Lataa Hankintaturvaesite »