Gree Change – Uusi edullinen ja tehokas jäähdytyslaite

gree_1KylmäCenter Oy esittelee edullisessa hintaluokassa uuden Gree Change jäähdytyslaitteen. GREE Change jäähdytyslaite tuo raikkaan viileyden sinne missä tuskaillaan kuuman sisäilman kanssa. Laite soveltuu sekä kotien, että toimistojen viilentämiseen. Laitteen puhtaanvalkoinen sisäyksikkö on moderni ja sopii hyvin useimpiin asennuspaikkoihin. Hiljaista sisäyksikköä ohjaat helppokäyttöisellä langattomalla kaukosäätimellä.

Kehittynyt invertertekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen. Gree Change on nimenomaan viilennykseen tarkoitettu laite, eikä sitä ole tarkoitettu lämpöpumpuksi ympärivuotiseen käyttöön pohjoisissa olosuhteissa. Maailman suurimpana valmistajana Gree tarjoaa laitteistot erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Laitteen maksimi viilennysteho on jopa 4,0kW ja energiatehokkuuskerroin EER 5,6 mahdollistavat tehokkaan ja edullisen viilennyksen.

Gree_logoGree valmistaa joka kolmannen maailmassa myytävän ilmalämpöpumpun. Gree työllistää yli 70000 työntekijää ja yhtiön liikevaihto on yli 20 miljardia dollaria.

Tekniset tiedot

Change-35A
Lämmitystehoalue kW0,6 – 5,1
Jäähdytystehoalue kW0,6 – 4,0
EnergialuokkaA/B/C/D/E/F/G A/A
Kylmäaine R410A kg 1,0
Äänitaso alk. dB(A) 25
SCOP / SEER 4,0/5,6
VerkkoliitäntäV/vaihe/Hz 230/1/50
Kylmäainetyyppi R410A
Mitat k/l/s (sisäyksikkö) mm 283x770x201
Mitat k/l/s (ulkoyksikkö) mm 540x848x320

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Nimi (pakollinen)

Katuosoite ja paikkakunta

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Viesti

Vastaa vielä tähän kysymykseen (vastaus NUMEROLLA) 🙂