MOBAIR tuotteet KylmäCenteristä, myös asennettuna.

MOBAIR 4100 lämmönsiirtopuhallin

Mobair4100_uutinenUutuuslaitteella siirrät esimerkiksi ilmalämpöpumpun tuottaman lämmön tai viileyden paremmin muihin huoneisiin.

Mobair 4100 lämmönsiirtopuhallin – Jakaa lämmintä ja viileää ilmaa, parantaa ilmanlaatua, säästää energiaa.

Mobair 4100 on uusi ainutlaatuinen lämmönsiirtopuhallin, joka jakaa lämpimän tai viileän ilman tasaisesti eri huoneisiin energiaa säästäen. Laite levittää esimerkiksi takan tai ilmalämpöpumpun lämpöä huoneesta toiseen, jolloin viileät huoneet lämpenevät edullisesti. Kesällä laite siirtää lämpöpumpun jäähdyttämää ilmaa vaikkapa makuuhuoneeseen. Mobair 4100 lämmönsiirtopuhallin soveltuu hyvin niin koti- kuin toimistokäyttöön – kaikkialle, missä halutaan hyödyntää ilmankiertoa ja parantaa ilmanlaatua.

Mobair 4100 -lämmönsiirtopuhallin on:

 • TEHOKAS – Se siirtää ilmaa tehokkaasti. Lämmönsiirtopuhaltimen avulla esimerkiksi yhden ilmalämpöpumpun lämmitys- ja jäähdytysominaisuudet voidaan hyödyntää asunnon kaikissa huoneissa. Tällöin kokonaiskustannus on huomattavasti edullisempi.
 • HILJAINEN – Se on markkinoiden hiljaisin laite. Suuri ilma-aukko mahdollistaa pienen puhallintehon käytön, mikä vaikuttaa laitteen pieneen äänenvoimakkuuteen. Tämä on merkittävä ominaisuus asumismukavuuden kannalta.
 • TYYLIKÄS MUOTOILU – Sen tyylikäs ja siro muotoilu sulautuu hyvin sisutukseen. Lisäksi laitteen säleikkö on suunniteltu siten, että puhaltimen kautta siirtyvä ilma leviää oikeaoppisesti ja huomaamattomasti kattoa pitkin toiseen huoneeseen.

Mobair 4100 lämmönsiirtopuhallin on helppo asentaa. Sen voi sijoittaa esimerkiksi oven yläpuolelle. Puhallinkoneisto mahtuu normaalin väliseinän sisään, joten näkyviin jää vain sirot säleiköt. Mikäli väliovea ei pidetä auki käytetään erillistä virtaussäleikköä.

Laitteen tekniset tiedot:

Ilmamäärä 100…220m³/h, 4 tehoa
Sähkö 12 V DC, 4W, pistotulppa
Laitteen mitat: 600x260x100

Mobair 2010 lämmittävä ulkoilmaventtiili (M2010)

img_mobair2010Käyttökohteena asunnot ja tilat, joissa on koneellinen poistoilma

 • hienosuodatin F5
 • PTC-lämmitin 20…600W (portaaton), keskim. tehontarve 250W
 • 5 m verkkojohto ja pistotulppa
 • mitat 180 x 256 x 100 mm
 • ilmamäärä 10 dm3/s (10 Pa)

Mobair 2010–2075 tuloilmalaitteet on suunniteltu asuntoihin ja tiloihin, joissa on koneellinen tai painovoimainen poistoilmajärjestelmä.

Näitä asuntoja ja tiloja on Suomessa satoja tuhansia ja usein korvausilma otetaan kylmänä vetona tuuletusikkunoista.
Mobair tuo korvausilman suodatettuna ja lämpimänä kotiisi ja toimii samalla myös tehokkaana ilmanpuhdistimena.

Tuote-esite »

Mobair 2030 tuloilmalaite (M2030)

img_mobair2030Tuloilmapuhaltimella varustettu Mobair 2030 tuloilmalaite vanhoihin rakennuksiin, joissa on painovoimainen tai koneellinen ilmanpoisto. Laite suodattaa ja lämmittää huoneeseen laitteen läpi ulkoa virtaavan korvausilman. Sopii erityisesti asuintiloihin omakoti-, rivi- ja kerrostaloissa.

Mobair 2030 on täysin uudentyyppinen tuloilmalaite. Erikoisen laitteesta tekee se, että ulkoa tuleva kylmä ilma lämpenee katonrajassa olevan lämpimän ilman avulla.

1,2 W tehoinen puhallin aikaansaa huoneilman ja ulkoa tulevan ilman sekoittumisen, joten energiankulutus on erittäin alhainen. Patentoitu säleikön muotoilu takaa vedottoman lopputuloksen.

Valmistettu Suomessa.

Mobair 2030 on myös helppo asentaa ja huoltaa. Laitteen mukana toimitetaan asennuskehys, kiinnitysruuvit, vaihdettava hienosuodatin, ulkoilmasäleikkö sekä ulkoilmaputki.

Tekniset tiedot:

 • kokonaisilmavirta 15–28dm3/s, josta ulkoilmaa 6–14 dm3/s
 • äänitaso min. 25 dBa
 • F5 pussisuodatin ulkoilmaputkessa
 • sähköliitäntä 1,2 W, 12 V DC, toimitukseen kuuluu pistotulppamuuntaja jossa nopeudensäätö, 5 m verkkojohto

Tuote-esite »

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Nimi (pakollinen)

Katuosoite ja paikkakunta

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Viesti